cabaret: Emiel van der Logt / Fuad Hassen / Hans Gommer / Jim Speelmans - Comed in TivoliVredenburg op WOENSDAG 30 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Hans Gommer
    Utrecht International Comedy Festival 2014


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Emiel van der Logt / Fuad Hassen / Hans Gommer / Jim Speelmans - Comed in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
30 DEC
EMIEL VAN DER LOGT / FUAD HASSEN / HANS GOMMER / JIM SPEELMANS - COMED Cloud Nine TivoliVredenburg, Utrecht
2020
 
Toegang Regulier: 16,55 euro
Student: 12,55 euro

Route naar TivoliVredenburg

Als je niet in Utrecht woont dan raden wij je aan om met de trein of bus te komen. TivoliVredenburg ligt op 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Je reis met het openbaar vervoer kun je plannen met 9292. De dichtsbijzij..

Bekijk complete route naar TivoliVredenburg Utrecht
 

FOTO'S VAN Hans Gommer, Jim Speelmans

Foto Hans Gommer te Utrecht International Comedy Festival 2014
 
Bekijk alle 1 foto's van Hans Gommer

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws