cabaret: Fred van Leer - Leer van Fred Live in Schouwburg Hengelo op DONDERDAG 27 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Fred van Leer - Leer van Fred Live in Schouwburg Hengelo) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
27 MEI
FRED VAN LEER - LEER VAN FRED LIVE Schouwburg Hengelo, Hengelo
2021
 
Hoofdprogramma Fred van Leer

Extra informatie

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Fred van Leer geeft meer dan 70 voorstellingen door het hele land.

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

Route naar Schouwburg Hengelo

Voor actuele informatie over eventuele omleidingen in Hengelo verwijzen we u naar http://www.hengelo.nl/

Bekijk complete route naar Schouwburg Hengelo Hengelo
 

Gerelateerde voorstellingen