cabaret: George & Eran - George & Eran worden racisten in Isala Theater op DINSDAG 13 OKTOBER 2020

  DI.
13 OKT
GEORGE & ERAN - GEORGE & ERAN WORDEN RACISTEN Isala Theater, Capelle aan den IJssel
2020
 
Hoofdprogramma George & Eran

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 13 oktober 2020.
Dat is 1263 dagen geleden.

Extra informatie

De voorstelling George & Eran worden Racisten werd in zowel het Parool als de Volkskrant en het NRC verkozen tot één van de beste voorstellingen van 2018 en trok volle zalen. Deze actuele Oerol hit die met diverse 5 sterren recensies werd bekroond, komt wegens groot succes terug naar de theaters!

De huidige tijdsgeest maakt deze voorstelling nog actueler dan hij al was. Het racismedebat in Nederland laaide de afgelopen tijd op door de moord op de Amerikaanse George Floyd, maar hoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland en hoe kunnen we het gesprek hierover met elkaar aangaan? George & Eran worden Racisten is een humoristische en eerlijke vertelling over hoe we in Nederland het racismedebat voeren. Over het racisme dat in ons allen schuilt, los van ons ras, kleur of nationaliteit. George en Eran raken met het zangduo Myrthe Huber & Milan Sekeris verwikkeld in een strijd over wat je wel of niet mag zeggen, doen of denken. Want er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt, hoe goed je ook wil doen.

Route naar Isala Theater

Het Isala Theater is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Direct tegenover het Isala Theater, bij het gemeentehuis, is een groot parkeerterrein waar u (achter de blauwe lijnen) gratis kunt parkeren. Met de metro ..

Bekijk complete route naar Isala Theater Capelle aan den IJssel
 

Gerelateerd nieuws