cabaret: George & Eran - George & Eran worden racisten in Stadsschouwburg Haarlem

  ZA.
19 SEP
GEORGE & ERAN - GEORGE & ERAN WORDEN RACISTEN Stadsschouwburg Haarlem, Haarlem
2020
 
Hoofdprogramma George & Eran

Extra informatie

De voorstelling George & Eran worden Racisten werd in zowel het Parool als de Volkskrant en het NRC verkozen tot één van de beste voorstellingen van 2018 en trok volle zalen. Deze actuele Oerol hit die met diverse 5 sterren recensies werd bekroond, komt wegens groot succes terug naar de theaters!

De huidige tijdsgeest maakt deze voorstelling nog actueler dan hij al was. Het racismedebat in Nederland laaide de afgelopen tijd op door de moord op de Amerikaanse George Floyd, maar hoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland en hoe kunnen we het gesprek hierover met elkaar aangaan? George & Eran worden Racisten is een humoristische en eerlijke vertelling over hoe we in Nederland het racismedebat voeren. Over het racisme dat in ons allen schuilt, los van ons ras, kleur of nationaliteit. George en Eran raken met het zangduo Myrthe Huber & Milan Sekeris verwikkeld in een strijd over wat je wel of niet mag zeggen, doen of denken. Want er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt, hoe goed je ook wil doen.

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Haarlem in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat George & Eran - George & Eran worden racisten plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws