cabaret: Peter Heerschop / Viggo Waas - Er gaat nog iets heel moois gebeuren in Meervaart

  VR.
13 NOV
PETER HEERSCHOP / VIGGO WAAS - ER GAAT NOG IETS HEEL MOOIS GEBEUREN Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Peter Heerschop Viggo Waas
Toegang € 19.00

Extra informatie

Peter Heerschop en Viggo Waas, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, proberen alles wie zij samen zijn en wat ze hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, ‘Wachten Op Godot’, ‘Vrienden van Van Swieten’, de grote sporttoernooien die ze samen meemaakten… maar hun voorstelling gaat vooral over ‘De Heilige Graal van Vriendschap’.

Het resulteert in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, oplossingen, wanhoop en het vervliegen daarvan. Eén ding is zeker: er gaat nog iets heel moois gebeuren.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Meervaart in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Peter Heerschop / Viggo Waas - Er gaat nog iets heel moois gebeuren plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws