cabaret: Jandino - Opgefokt in Theater aan het Vrijthof op DINSDAG 08 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Jandino - Opgefokt in Theater aan het Vrijthof) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
08 JUN
JANDINO - OPGEFOKT Papyruszaal Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2021
 
Hoofdprogramma Jandino Asporaat

Extra informatie

Het nieuwe normaal is aan Jandino niet besteed. Hij raakt er opgefokt van. Niet doen, niet denken, niet vragen. Niet lachen, niet feesten, niet flirten. Niet hoesten, niet niezen, niet leven. Hij had nooit gedacht te zullen zeggen: vroeger was alles beter. Of: het gaat niet om de lengte van het leven, maar om wat je ermee doet. Jandino heeft dan ook besloten zich niet langer te laten opfokken. Hij gaat liefhebben als zijn moeder en feesten als zijn vader. Lachen als zijn opa en koken en vreten als zijn oma. Kortom, hij gaat weer lekker leven, ze zoeken het maar uit. Niet opgefokt, maar opgewekt.

Route naar Theater aan het Vrijthof

Het grootste deel van de voorstellingen vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof programmeert echter ook op andere locaties in Maastricht. Let daarom op de locatie- of zaalaanduiding in de brochure en op uw entreekaart.

Bekijk complete route naar Theater aan het Vrijthof Maastricht
 

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerd nieuws