cabaret: Marjolijn van Kooten - Ongestoord in Meervaart

  VR.
09 APR
MARJOLIJN VAN KOOTEN - ONGESTOORD Blauwe zaal Meervaart, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Marjolijn van Kooten
Toegang 1e rang € 20.00
2e rang € 15.00
MTK 10% korting € 18.00

Extra informatie

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ontzettend goed ontvangen. Humor zit vaak in tragiek en ellende, dus kom maar op met die tegenslag. Met de moed der wanhoop zet Marjolijn haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen en ontroerende liedjes over. Humor blijkt nog altijd het beste medicijn. U knapt er echt van op.

Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’, wederom boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt.

Humor huist vaak in tragiek en ellende, dus kom maar op met die tegenslag. Met de moed der wanhoop zet Marjolijn haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over, want Marjolijn heeft de lach aan haar kont hangen! Humor blijkt nog altijd het beste medicijn.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Meervaart in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Marjolijn van Kooten - Ongestoord plaatsvindt.