cabaret: Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners in Theater De Leest op VRIJDAG 21 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners in Theater De Leest) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
21 MEI
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE - BURN-OUT VOOR BEGINNERS Theater De Leest, Waalwijk
2021
 
Hoofdprogramma Arnout van den Bossche

Extra informatie

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Voor zijn show Burn-out voor Beginners haalt hij inspiratie uit dat vorige leven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers... Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken.

Route naar Theater De Leest

Vanuit Tilburg (N261) -bij Piet Klerkx Meubelboulevard rijdt u nog rechtdoor -bij McDonald's slaat u rechtsaf -volg de weg parallel aan de snelweg tot aan de rotonde en ga hier rechtsaf -bij de kruising gaat u rechtsaf en direct weer linksaf de..

Bekijk complete route naar Theater De Leest Waalwijk
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws