cabaret: Finalistentour 2020 - BNNVARA Leids Cabaret Festival in Meervaart op ZATERDAG 24 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Finalistentour 2020 - BNNVARA Leids Cabaret Festival in Meervaart) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
24 APR
FINALISTENTOUR 2020 - BNNVARA LEIDS CABARET FESTIVAL Blauwe zaal Meervaart, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Finalistentour 2020
Toegang 1e rang € 16.75
2e rang € 11.75
MTK 10% korting € 15.08

Extra informatie

De Finalistentour van het Leids Cabaret Festival 2020 werd abrupt afgebroken. Door de coronacrisis moesten de theaters dicht. Maar een finale als in 2020 heb je niet ieder jaar. We gunnen deze finalisten hun tournee, en ons publiek een eerste kennismaking met deze nieuwe lichting cabaretiers.

Vandaar dat de Finalisten 2020 op tour gaan in 2021. Ga ze zien!

Wat de finalisten 2020 gemeen hebben, is dat ze ons op een hoogst originele manier aan het denken zetten over de menselijke verhoudingen. Hoe kijken wij aan tegen mensen met adhd en andere al dan niet vermeende aandoeningen? Waarom luisteren we niet meer naar elkaar? Wat willen de anderen graag horen? De finalisten geven misschien geen definitief antwoord, ze laten over die thema’s wel een ander licht schijnen. Ze leren ons om het leven op een andere manier te benaderen, met veel humor, zelfspot en relativeringsvermogen. Minder navelstaarderij, meer openheid naar de anderen. Dat is het nieuwe engagement, millennial-stijl.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!