cabaret: Bas Birker - Belg (tegen wil en drank) in Theater De Kik op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Bas Birker - Belg (tegen wil en drank) in Theater De Kik) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
14 NOV
BAS BIRKER - BELG (TEGEN WIL EN DRANK) Theater De Kik, Elst
2020
 
Hoofdprogramma Bas Birker

Extra informatie

Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker (1979) wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. En dus besloot hij om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg.

Een Antwerps lief, een Belgisch paspoort en een perfect tweetalig kind verder, trekt Bas voor één keer terug naar zijn geboorteland om verslag uit te brengen. Want hoeveel liefde hij ook voelt voor stoofvlees met frietjes, Belgische kunstschilders en architectuur​ vandenAldi, de helft van de tijd is de haat voor zijn nieuwe vaderland groter.

BELG is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch ​gefoefel.
​Aan Hollandse directheid en Vlaams getaffel. Aan ZOAB en dat spul waar ze over de grens de wegen mee bedekken. Een dagboek dat vertelt over 10 jaar proberen te integreren, zonder ooit echt ergens bij te horen. Maar geaccepteerd of niet, volgens zijn paspoort is Bas Birker nu eenmaal een Belg. Tegen wil en drank.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws