cabaret: Defano Holwijn - Défano Holwijn Live in Theater Hof 88 op WOENSDAG 21 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Defano Holwijn - Défano Holwijn Live in Theater Hof 88) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
21 APR
DEFANO HOLWIJN - DÉFANO HOLWIJN LIVE Theater Hof 88, Almelo
2021
 
Hoofdprogramma Defano Holwijn

Extra informatie

In ‘Défano Holwijn’ live neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven. Is het echt zo leuk om altijd herkend te worden? En wat doe jij nou eigenlijk echt hele dagen Défano? Met een enorme vleug humor introduceert Défano de echte weetjes van het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld van deze tijd aan het publiek.

Défano staat te popelen om voor de aller eerste keer met zijn eigen show het theater in te gaan en kan niet wachten om bepaalde elementen uit zijn succesvolle Instagram Talk show ‘Défano Late Live’ en Youtube hit ‘Wat Weet Jij’ door te trekken naar deze live theater show.

Een mix van de soms wat harde realiteit, muziek en interactie met het publiek zal centraal staan in Défano’s show. Ook Défano’s gevoel voor droge humor zal in de voorstelling niet te missen zijn!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws