cabaret: Defano Holwijn - Défano Holwijn Live in Stadsgehoorzaal Leiden op DONDERDAG 06 MEI 2021

  DO.
06 MEI
DEFANO HOLWIJN - DÉFANO HOLWIJN LIVE Stadsgehoorzaal Leiden, Leiden
2021
 
Hoofdprogramma Defano Holwijn

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 06 mei 2021.
Dat is 1 dagen geleden.

Extra informatie

In ‘Défano Holwijn’ live neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven. Is het echt zo leuk om altijd herkend te worden? En wat doe jij nou eigenlijk echt hele dagen Défano? Met een enorme vleug humor introduceert Défano de echte weetjes van het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld van deze tijd aan het publiek.

Défano staat te popelen om voor de aller eerste keer met zijn eigen show het theater in te gaan en kan niet wachten om bepaalde elementen uit zijn succesvolle Instagram Talk show ‘Défano Late Live’ en Youtube hit ‘Wat Weet Jij’ door te trekken naar deze live theater show.

Een mix van de soms wat harde realiteit, muziek en interactie met het publiek zal centraal staan in Défano’s show. Ook Défano’s gevoel voor droge humor zal in de voorstelling niet te missen zijn!

Route naar Stadsgehoorzaal Leiden

Met de auto: De monumentale Stadsgehoorzaal in het historisch centrum van Leiden biedt een fantastische entourage voor een avondje uit, maar waar laat je je auto? Dit probleem behoort vanaf nu tot het verleden. Nooit meer in grote haast langdur..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Leiden Leiden
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws