cabaret: Edson Da Graça - Zoals het hoort in Isala Theater (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Edson Da Graça - Zoals het hoort in Isala Theater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
14 JAN
EDSON DA GRAÇA - ZOALS HET HOORT Isala Theater, Capelle aan den IJssel
2021
 
Hoofdprogramma Edson Da Graça

Extra informatie

In zijn tweede avondvullende show, vraagt Edson da Graça zich af hoe het nou eigenlijk hoort. Edson groeide op zonder technologie. Hij speelde buiten en deed spelletjes. Zijn kinderen daarentegen, groeien op in een volledig digitale wereld. Papa’s (oorlogs)verhalen worden gedubbelcheckt op Google en de tablet zorgt voor de nodige ruzies.

Edson deelt zijn persoonlijke ervaringen over het zijn en laat zien hoe hij de dingen op zijn eigen wijze aanpakt, maar is dat wel de juiste manier? Tegenwoordig moet je eerst nadenken voordat je iets zegt, maar Edson heeft het al gezegd voordat hij nadenkt. De twittervingertjes staan al klaar, want zijn show is scherp, eerlijk en ach, kom gewoon kijken en (ver)oordeel zelf.

Route naar Isala Theater

Het Isala Theater is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Direct tegenover het Isala Theater, bij het gemeentehuis, is een groot parkeerterrein waar u (achter de blauwe lijnen) gratis kunt parkeren. Met de metro ..

Bekijk complete route naar Isala Theater Capelle aan den IJssel
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws