cabaret: Edson Da Graça - Zoals het hoort in Theater Zuidplein op WOENSDAG 12 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Edson Da Graça - Zoals het hoort in Theater Zuidplein) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
12 MEI
EDSON DA GRAÇA - ZOALS HET HOORT Theater Zuidplein, Rotterdam
2021
 
Hoofdprogramma Edson Da Graça

Extra informatie

In zijn tweede avondvullende show, vraagt Edson da Graça zich af hoe het nou eigenlijk hoort. Edson groeide op zonder technologie. Hij speelde buiten en deed spelletjes. Zijn kinderen daarentegen, groeien op in een volledig digitale wereld. Papa’s (oorlogs)verhalen worden gedubbelcheckt op Google en de tablet zorgt voor de nodige ruzies.

Edson deelt zijn persoonlijke ervaringen over het zijn en laat zien hoe hij de dingen op zijn eigen wijze aanpakt, maar is dat wel de juiste manier? Tegenwoordig moet je eerst nadenken voordat je iets zegt, maar Edson heeft het al gezegd voordat hij nadenkt. De twittervingertjes staan al klaar, want zijn show is scherp, eerlijk en ach, kom gewoon kijken en (ver)oordeel zelf.

Route naar Theater Zuidplein

Metro Vanaf Rotterdam CS (met de Erasmuslijn) richting Slinge of Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein. Bus Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Auto: Vanaf centrum Rotterd..

Bekijk complete route naar Theater Zuidplein Rotterdam
 

Gerelateerd nieuws