cabaret: Elstak & Elstak - Overlieven in Posttheater op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Elstak & Elstak - Overlieven in Posttheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
07 NOV
ELSTAK & ELSTAK - OVERLIEVEN Posttheater, Arnhem
2020
 
Hoofdprogramma Annemieke Elstak Aron Elstak

Extra informatie

Met z’n allen zijn we elke dag maar bezig met overleven. Je werkt je rot om de huur te kunnen betalen, je moet contact onderhouden met je familie en vrienden en dat moet er op Instagram ook nog heel gezellig en gemakkelijk uitzien. Oorlog, haat en angst zijn aan de orde van de dag. Je zou er bijna in verzuipen. Maar Aron en Annemieke denken de oplossing te hebben: OVERLIEVEN.

Route naar Posttheater

Routebeschrijving Posttheater Arnhem Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem. Na de afslag ziekenhuis Rijnstate..

Bekijk complete route naar Posttheater Arnhem