cabaret: De Fransse Eijkel - Subtropique in Parkstad Limburg Theaters (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (De Fransse Eijkel - Subtropique in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
03 NOV
DE FRANSSE EIJKEL - SUBTROPIQUE LIMBURGzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma De Fransse Eijkel
Toegang Beperkt zicht: € 14,00
Rang 1: € 14,00

Extra informatie

Overladen met prijzen voor hun debuut keert het energieke duo met elastische lijven, de Fransse Eijkel, terug naar Heerlen met Subtropique. Een gloednieuwe absurdistische performance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs.
In Subtropique presenteert de Fransse Eijkel een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen