cabaret: Roué Verveer - Omdat het anders niet kan in Parkstad Limburg Theaters

  DO.
05 NOV
ROUÉ VERVEER - OMDAT HET ANDERS NIET KAN RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma Roué Verveer
Toegang Sterrang: € 29,50
Rang 1: € 29,50
Plaats: € 29,50
Rang 2: € 26,00
Rang 3: € 20,00

Extra informatie

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld ‘Omdat het niet anders kan’. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien. Bestel je kaartjes en kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!
Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roué Verveer - Omdat het anders niet kan plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws