cabaret: Roué Verveer - Omdat het anders niet kan in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 05 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Roué Verveer - Omdat het anders niet kan in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
05 NOV
ROUÉ VERVEER - OMDAT HET ANDERS NIET KAN RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma Roué Verveer
Toegang Sterrang: € 29,50
Rang 1: € 29,50
Plaats: € 29,50
Rang 2: € 26,00
Rang 3: € 20,00

Extra informatie

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld ‘Omdat het niet anders kan’. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien. Bestel je kaartjes en kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!
Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws