cabaret: Javier Guzman - Oudejaarsconference in Parkstad Limburg Theaters

  VR.
27 NOV
JAVIER GUZMAN - OUDEJAARSCONFERENCE INGzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma Javier Guzman
Toegang Sterrang: € 28,50
Rang 1: € 25,00
Rang 2: € 20,00
Rang 3: € 15,00

Extra informatie

Aanvankelijk zou Javier Guzman dit jaar geen oudejaars maken. Maar het jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft.
Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Javier Guzman - Oudejaarsconference plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws