cabaret: Clara Zoerbier - KrismesDreume in Parkstad Limburg Stadion op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Clara Zoerbier - KrismesDreume in Parkstad Limburg Stadion) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
17 DEC
CLARA ZOERBIER - KRISMESDREUME Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade
2020
 
Hoofdprogramma Clara Zoerbier
Toegang Sterrang: € 22,50
Rang 1: € 19,00
Rang 2: € 17,00

Extra informatie

Na de uitverkochte vijfdaagse marathon van vorig jaar gaat Jack Vinders ons opnieuw verrassen met een wervelende kerstshow in Theater Kerkrade rond de knalroze bonbon Clara.
Jack Vinders is altijd trouw gebleven aan zijn missie om alles te geven wat hij in zich heeft. Met zijn alter-ego’s Clara Zoerbier en Sjonnie d’r Postbül staat hij garant voor een onderhoudende avond, boordevol nieuwe sketches en hilariteit. Blijdschap, verstilling, ontroering en een vleugje melancholie vechten om een eerste plaats in KrismesDreume. Dromen van kerst en het nieuwe jaar. Alle emoties komen samen en traditiegetrouw zal de show eindigen met een mooie samenzang van Stille Nacht.