cabaret: Ali B - Koorts in Parkstad Limburg Theaters

  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  WO.
02 JUN
ALI B - KOORTS Zaal onbekend Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 19 april 2019 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 02 juni 2021.

Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Ali B - Koorts in Parkstad Limburg Theaters
Tickets Ali B - Koorts:
wo 02 jun
Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
€ 17,50

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ali B - Koorts plaatsvindt.

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016 Foto Ali B te Artquake 2005 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws