cabaret: Mark van de Veerdonk - Geen Viking in Openluchttheater De Speultuin op ZATERDAG 22 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Mark van de Veerdonk - Geen Viking in Openluchttheater De Speultuin) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
22 MEI
MARK VAN DE VEERDONK - GEEN VIKING Openluchttheater De Speultuin, Oploo
2021
 
Hoofdprogramma Mark van de Veerdonk

Extra informatie

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Route naar Openluchttheater De Speultuin

Kom met de fiets of te voet. Indien je met de auto komt parkeer dan in het centrum van Oploo en maak een kleine wandeling naar het Avonturenpark (tussen Blauwstraat en Pelmolen).

Bekijk complete route naar Openluchttheater De Speultuin Oploo
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde voorstellingen