cabaret: RUMAG. - RUMAG Theater-Event in Jan van Besouw op DONDERDAG 13 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (RUMAG. - RUMAG Theater-Event in Jan van Besouw) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
13 MEI
RUMAG. - RUMAG THEATER-EVENT Jan van Besouw, Goirle
2021
 
Hoofdprogramma RUMAG

Extra informatie

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Route naar Jan van Besouw

Met openbaar vervoer Vanaf station Tilburg Centraal, neemt u Stadsdienst lijn 1 (T-bus), uitstappen in de Dorpsstraat. De laatste bus in de avond richting Tilburg vertrekt op 23:47 uur. (zie ook de website www.bba.nl) Komende vanuit Turnhout (B..

Bekijk complete route naar Jan van Besouw Goirle