cabaret: Steven Brunswijk - Wat een man kan, kan ik ook in Theater de Hofnar op VRIJDAG 26 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Steven Brunswijk - Wat een man kan, kan ik ook in Theater de Hofnar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
26 FEB
STEVEN BRUNSWIJK - WAT EEN MAN KAN, KAN IK OOK Theater de Hofnar, Valkenswaard
2021
 
Hoofdprogramma Steven Brunswijk

Extra informatie

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien.
Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man.
MAAR NIET ALLES!
En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken.
‘zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen’
Ja, dat weten we nu onderhand wel…
En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’.
Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen.
En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man.
Alles Steven? Ja alles…

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws