cabaret: Nesim - TaBoe! in DeLaMar op VRIJDAG 23 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nesim - TaBoe! in DeLaMar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
23 OKT
NESIM - TABOE! DeLaMar, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Nesim el Ahmadi

Extra informatie

YouTuber en presentator Nesim el Ahmadi gaat het theater in met zijn allereerste cabaretvoorstelling! Nesim is bekend van het YouTube kanaal Supergaande, zijn eigen YouTube kanaal, verschillende BNN-programma's zoals Rambam en het online programma Platenbazen van Radio 538. Maar nu is het tijd voor theater. In zijn eerste voorstelling TaBoe! bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hij vertelt over hoe het is om de zoon van een vluchteling te zijn, over zijn zoektocht naar zijn geloof en over het op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw. Daarnaast komen onder andere haartransplantaties, de ontvoering van zijn vrouw en vastzitten in de cel aan bod. Een vlammende, komische avond, waarin niets taboe is!