cabaret: René van Meurs - Hunkert in Stadsschouwburg Nijmegen op ZATERDAG 01 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (René van Meurs - Hunkert in Stadsschouwburg Nijmegen) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
01 MEI
RENÉ VAN MEURS - HUNKERT Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
2021
 
Hoofdprogramma René van Meurs

Extra informatie

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Route naar Stadsschouwburg Nijmegen

Met openbaar vervoer Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging liggen beiden op loopafstand van het Centraal Station. Behalve treinen stoppen daar ook alle regionale en stadsbuslijnen van en naar Nijmegen. Fietsenstalling ..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws