cabaret: René van Meurs - Hunkert in Theater Kerkrade op ZATERDAG 08 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (René van Meurs - Hunkert in Theater Kerkrade) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
08 MEI
RENÉ VAN MEURS - HUNKERT Theater Kerkrade, Kerkrade
2021
 
Hoofdprogramma René van Meurs

Extra informatie

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Route naar Theater Kerkrade

Openbaar vervoer - Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theater..

Bekijk complete route naar Theater Kerkrade Kerkrade
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws