cabaret: Rayen Panday - Trigger in Theater de Schalm op WOENSDAG 03 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Rayen Panday - Trigger in Theater de Schalm) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
03 MRT
RAYEN PANDAY - TRIGGER Theater de Schalm, Veldhoven
2021
 
Hoofdprogramma Rayen Panday

Extra informatie

Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven vertelt. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Dankzij zijn deelname aan de Netflix Stand-Up Special en zijn succes in onze Kleine zaal, speelt Rayen dit seizoen voor het eerst in de Grote zaal!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws