cabaret: Johan Goossens - In het beste geval in Stadsschouwburg Utrecht op MAANDAG 17 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Johan Goossens - In het beste geval in Stadsschouwburg Utrecht) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  MA.
17 MEI
JOHAN GOOSSENS - IN HET BESTE GEVAL Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2021
 
Hoofdprogramma Johan Goossens

Extra informatie

Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en net als je een nieuwe show wil maken, komt er een pandemie. Heb jij weer…

Maar Johan houdt de moed erin, soms tegen beter weten in. Als hij niet kan optreden, gaat hij wel schrijven, vrijwilligerswerk doen, zijn zolder opruimen of gewoon om twee uur ’s middags aan de drank.

‘In het beste geval heb je straks een opgeruimde zolder,’ is zijn motto. En: ‘En in het beste geval staan je boeken straks op kleur.’

Een paar quarantainekilo’s verder, is hij blij dat hij we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met u.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws