cabaret: Janneke de Bijl - Zonder zin kan het ook in Leidse Schouwburg op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Janneke de Bijl - Zonder zin kan het ook in Leidse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
29 OKT
JANNEKE DE BIJL - ZONDER ZIN KAN HET OOK Leidse Schouwburg, Leiden
2020
 
Hoofdprogramma Janneke de Bijl

Extra informatie

In Zonder zin is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Hierbij beantwoordt ze prangende vragen, zoals: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Route naar Leidse Schouwburg

Met de auto: Vanuit Amsterdam of Den Haag /Wassenaar de A44: Afslag Leiden, borden centrum volgen, onder spoor door links door tunnel, links, links (Schuttersveld, Molenwerf, Langegracht). Parkeren in de Digros garage. Via de achteruitgang komt ..

Bekijk complete route naar Leidse Schouwburg Leiden
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws