cabaret: Jochen Otten - Opgekropt staat netjes in Verkadefabriek op WOENSDAG 10 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Jochen Otten - Opgekropt staat netjes in Verkadefabriek) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
10 MRT
JOCHEN OTTEN - OPGEKROPT STAAT NETJES Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2021
 
Hoofdprogramma Jochen Otten

Extra informatie

In Opgekropt staat netjes zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek?

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws