cabaret: Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Theater Geert Teis op WOENSDAG 21 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Theater Geert Teis) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
21 APR
ROSA DA SILVA - DAAR MOET JE HEEN Theater Geert Teis, Stadskanaal
2021
 
Hoofdprogramma Rosa Da Silva

Extra informatie

In Daar moet je heen neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Route naar Theater Geert Teis

Theater Geert Teis ligt in het centrum van Stadskanaal en is met de auto goed te bereiken. Ook de parkeergelegenheid is prima, hoewel het op donderdagavond (koopavond) wel even iets langer zoeken kan zijn. In de directe omgeving van het theater is ..

Bekijk complete route naar Theater Geert Teis Stadskanaal
 

Gerelateerde voorstellingen