cabaret: Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Cultuurhuus Braakhekke op ZATERDAG 24 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Rosa Da Silva - Daar moet je heen in Cultuurhuus Braakhekke) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
24 APR
ROSA DA SILVA - DAAR MOET JE HEEN Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen
2021
 
Hoofdprogramma Rosa Da Silva

Extra informatie

In Daar moet je heen neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Route naar Cultuurhuus Braakhekke

Over de A1 vanuit het westen rijd tot afrit 25, je rijd dan over de Marsdijk richting het noorden. Je volgt deze weg helemaal het dorp in, Ter hoogte van de Smidsweg (1e kruispunt vlak na bushalte Schipsbeekweg)ga je linksaf. Bij het volgende krui..

Bekijk complete route naar Cultuurhuus Braakhekke Bathmen