cabaret: Hans Aarsman - Dokter Aarsman in Studio de Bakkerij op VRIJDAG 30 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Hans Aarsman - Dokter Aarsman in Studio de Bakkerij) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
30 OKT
HANS AARSMAN - DOKTER AARSMAN Studio de Bakkerij, Rotterdam
2020
 
Hoofdprogramma Hans Aarsman

Extra informatie

Hans Aarsman is schrijver, fotodetective en fotojournalist, en vooral bekend als scherp analyticus van nieuwsfoto's. Zijn moeder was idolaat van chirurgen. Dus leek het haar een goed idee als Hans chirurg zou worden. Hij ging mee in haar droom tot de puberteit aanbrak. Dan wil je alles, behalve wat je moeder wil. Toch ontwikkelde Aarsman zich via een omweg tot een soort dokter en doet hij niets liever dan diagnoses stellen. Het grote verschil met een arts: Hans heeft geen patiënten in de wachtkamer. Bij hem wacht de rest van de wereld op een diagnose. In Dokter Aarsman behandelt de fotodetective enerverende gevallen uit zijn dagelijkse praktijk.