cabaret: 155 (éénvijfvijf) - Stuk in Theater aan het Spui op DONDERDAG 12 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (155 (éénvijfvijf) - Stuk in Theater aan het Spui) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
12 NOV
155 (ÉÉNVIJFVIJF) - STUK Theater aan het Spui, Den Haag
2020
 
Hoofdprogramma 155 (éénvijfvijf)

Extra informatie

Stuk is een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor zoals je van 155 gewend bent.

De mannen van 155 (eenvijfvijf), een breakdance collectief ontstaan uit vrienden die samen zijn opgegroeid, willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen.

Route naar Theater aan het Spui

Met de auto Vanaf de A4 en de A12 Op de A4/A12 de borden Den Haag/Voorburg volgen, in Den Haag op de Utrechtsebaan de afslag Centrum kiezen. Bij de stoplichten op straatniveau linksaf slaan (Juliana van Stolberglaan). Deze weg blijven volgen, aan..

Bekijk complete route naar Theater aan het Spui Den Haag