cabaret: Fuad Hassen - Remmende voorsprong in Stadsschouwburg Utrecht (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Fuad Hassen - Remmende voorsprong in Stadsschouwburg Utrecht) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  MA.
19 OKT
FUAD HASSEN - REMMENDE VOORSPRONG Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2020
 
Hoofdprogramma Fuad Hassen

Extra informatie

Je bent in goede handen bij comedian Fuad Hassen. Met zijn persoonlijkheid, aanstekelijke lach en relaxte comedystijl pakt hij je probleemloos in. Hij is een hele prettige persoonlijkheid naar wie het aangenaam luisteren is, aldus de Volkskrant.

In zijn derde comedyshow gaat Fuad op dezelfde voet verder. Hij is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Vol verwondering laat Fuad zijn fantasie erop los. Hij heeft je daarnaast ook echt iets te vertellen.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws