cabaret: Fuad Hassen - Remmende voorsprong in De Maaspoort op DONDERDAG 15 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Fuad Hassen - Remmende voorsprong in De Maaspoort) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
15 OKT
FUAD HASSEN - REMMENDE VOORSPRONG De Maaspoort, Venlo
2020
 
Hoofdprogramma Fuad Hassen

Extra informatie

Je bent in goede handen bij comedian Fuad Hassen. Met zijn persoonlijkheid, aanstekelijke lach en relaxte comedystijl pakt hij je probleemloos in. Hij is een hele prettige persoonlijkheid naar wie het aangenaam luisteren is, aldus de Volkskrant.

In zijn derde comedyshow gaat Fuad op dezelfde voet verder. Hij is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Vol verwondering laat Fuad zijn fantasie erop los. Hij heeft je daarnaast ook echt iets te vertellen.

Route naar De Maaspoort

Zie de website voor een kaart en routebeschrijving.

Bekijk complete route naar De Maaspoort Venlo
 

Gerelateerd nieuws