cabaret: Ricky Risolles / Wieteke van Dort - Ya, dat is iets Indisch… in Rijswijkse Schouwburg op ZONDAG 02 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Ricky Risolles / Wieteke van Dort - Ya, dat is iets Indisch… in Rijswijkse Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZO.
02 MEI
RICKY RISOLLES / WIETEKE VAN DORT - YA, DAT IS IETS INDISCH… Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
2021
 

Extra informatie

onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’. Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Route naar Rijswijkse Schouwburg

De Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10, is bereikbaar met tram 17, bus 18 en 23. Treinreizigers kunnen bij het station Rijswijk uitstappen en vervolgens bus 23 richting ‘Duindorp’ nemen. Komt u met eigen vervoer dan kunt u de groene borden..

Bekijk complete route naar Rijswijkse Schouwburg Rijswijk
 

Gerelateerde voorstellingen