cabaret: Ricky Risolles / Wieteke van Dort - Ya, dat is iets Indisch… in C.C. Cascade op VRIJDAG 21 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Ricky Risolles / Wieteke van Dort - Ya, dat is iets Indisch… in C.C. Cascade) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
21 MEI
RICKY RISOLLES / WIETEKE VAN DORT - YA, DAT IS IETS INDISCH… C.C. Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht
2021
 

Extra informatie

onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’. Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Route naar C.C. Cascade

Route vanaf A-15 - Neem afrit 21 en volg de borden H.I. Ambacht tot aan de stoplichten. - Bij de stoplichten rechtsaf. - Eerstvolgende stoplicht rechtsaf. - Bij T-splitsing rechtsaf de Veersedijk op. - De Veersedijk gaat over in de Kerkstraat...

Bekijk complete route naar C.C. Cascade Hendrik-Ido-Ambacht