cabaret: Daniëlle Schel - OK in Theater De Boerderij op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daniëlle Schel - OK in Theater De Boerderij) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
13 NOV
DANIËLLE SCHEL - OK Theater De Boerderij, Huizen
2020
 
Hoofdprogramma Daniëlle Schel

Extra informatie

Na haar debuutprogramma PATROON is Daniëlle terug in het theater met haar nieuwe voorstelling OK. In OK serveert Daniëlle u een collage van sketches, liedjes en conferences. Het belooft sowieso weer een avond te worden. Vol karakters en onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze voorstelling haar uiterste best doen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Route naar Theater De Boerderij

Vanuit de richting Utrecht / Stichtsebrug / Almere (A27) * De afslag Huizen / Blaricum (afrit 35) nemen * Richting Huizen rijden via de Randweg Oost, ’t Merk, Huizermaatweg (3 km) * Na het busstation (in een bocht links van de weg ..

Bekijk complete route naar Theater De Boerderij Huizen
 

Gerelateerd nieuws