cabaret: Andries Tunru - Vlees, vis, wal en schip in Stadsgehoorzaal Kampen op DONDERDAG 21 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Andries Tunru - Vlees, vis, wal en schip in Stadsgehoorzaal Kampen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
21 JAN
ANDRIES TUNRU - VLEES, VIS, WAL EN SCHIP Stadsgehoorzaal Kampen, Kampen
2021
 
Hoofdprogramma Andries Tunru

Extra informatie

Andries Tunru vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt?

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws