cabaret: Yentl en de Boer - Lacrimosa in Schouwburg Cuijk op WOENSDAG 14 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Yentl en de Boer - Lacrimosa in Schouwburg Cuijk) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
14 APR
YENTL EN DE BOER - LACRIMOSA Schouwburg Cuijk, Cuijk
2021
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer

Extra informatie

Nee, dat klinkt niet vrolijk nee. Lacrimosa. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg. Maar ja, zonder tranen geen leven. De derde voorstelling van Yentl en De Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch weten de leukste liedjesmakers van Nederland er weer een groot feest van te maken. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Route naar Schouwburg Cuijk

Cuijk is gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venray en ook uitstekend met de trein bereikbaar. Het theater is in het centrum gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van de A73 en het NS-station. Nabij Schouwburg Cuijk is vrij parkeren mogeli..

Bekijk complete route naar Schouwburg Cuijk Cuijk
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws