cabaret: Anne Neuteboom - Hit me baby one more time in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 20 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Anne Neuteboom - Hit me baby one more time in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
20 MEI
ANNE NEUTEBOOM - HIT ME BABY ONE MORE TIME Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
 
Hoofdprogramma Anne Neuteboom

Extra informatie

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar 31ste, in een antikraakwoning in Den Dolder. Midden in de corona-crisis en de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en vaak zonder stromend water. Maar ‘Neutje’ laat zich niet uit het veld slaan, er is altijd perspectief. Sommigen van jullie beleefden al een fantastische cabaretavond op het puntje van hun theaterstoel. Hoogste tijd om heel Almere kennis te laten maken met dit soms wat grofgebekte, maar altijd energieke en vrolijke cabarettalent.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws