cabaret: Bert Gabriels - #Eindejaars2 in C.C. Mechelen

  DO.
14 JAN
BERT GABRIELS - #EINDEJAARS2 C.C. Mechelen, Mechelen
2021
 
Hoofdprogramma Bert Gabriels

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 14 januari 2021.
Dat is 5 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de #Eindejaars 2019 op Radio1 en op de regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Maar deze keer nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een bijzondere conférence worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het wordt een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al 10 theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en natuurlijk ‘Zonde van de Zendtijd’.

Route naar C.C. Mechelen

Cultuurcentrum Mechelen is verspreid over verschillende locaties in Mechelen. In de schaduw van de Sint-Romboutskathedraal, in de Minderbroedersgang 5, vind je de onthaalbalie van het Cultuurcentrum.

Bekijk complete route naar C.C. Mechelen Mechelen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws