cabaret: Chris Verlaan - Man in de Maak in Theater de Schalm op VRIJDAG 02 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Chris Verlaan - Man in de Maak in Theater de Schalm) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
02 APR
CHRIS VERLAAN - MAN IN DE MAAK Grote Zaal Theater de Schalm, Veldhoven
2021
 
Hoofdprogramma Chris Verlaan

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 06 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 02 april 2021.

Extra informatie

“Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist’, zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde.

De jury schreef: “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” en kende Chris de juryprijs toe.

In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkmakend cynisme en pessimisme.

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

Gerelateerde voorstellingen