cabaret: Fred van Leer - Leer van Fred Live in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 14 OKTOBER 2021

  DO.
14 OKT
FRED VAN LEER - LEER VAN FRED LIVE Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
 
Hoofdprogramma Fred van Leer

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor dinsdag 06 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 14 oktober 2021.

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 14 oktober 2021.
Dat is 11 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Fred van Leer - Leer van Fred Live in Parkstad Limburg Theaters
DEZE Fred van Leer - Leer van Fred Live TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 14 okt
Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
€ 14,50

Extra informatie

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Fred van Leer geeft meer dan 70 voorstellingen door het hele land.

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerde voorstellingen