cabaret: Christel de Laat - Zijn daar nog vragen over? in Theater De Lievekamp op MAANDAG 14 JUNI 2021

  MA.
14 JUN
CHRISTEL DE LAAT - ZIJN DAAR NOG VRAGEN OVER? Grote Zaal Theater De Lievekamp, Oss
2021
 
Hoofdprogramma Christel de Laat

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor maandag 07 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 14 juni 2021.

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 14 juni 2021.
Dat is 41 dagen geleden.

Extra informatie

In de afgelopen theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar show Zijn daar nog vragen over? geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat.

Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kusten we elkaar vóór het coronatijdperk drie keer bij een ontmoeting? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. U gaat ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over?

Route naar Theater De Lievekamp

Met het openbaar vervoer Theater De Lievekamp bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station van Oss. De route staat vanaf de hoofduitgang van het station aangegeven. Het is ook mogelijk een treintaxi te nemen vanaf het Centraal Station. ..

Bekijk complete route naar Theater De Lievekamp Oss