cabaret: Johan Goossens - In het beste geval in Schouwburg Venray op DINSDAG 11 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Johan Goossens - In het beste geval in Schouwburg Venray) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
11 MEI
JOHAN GOOSSENS - IN HET BESTE GEVAL Schouwburg Venray, Venray
2021
 
Hoofdprogramma Johan Goossens

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 11 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 11 mei 2021.

Extra informatie

Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en net als je een nieuwe show wil maken, komt er een pandemie. Heb jij weer…

Maar Johan houdt de moed erin, soms tegen beter weten in. Als hij niet kan optreden, gaat hij wel schrijven, vrijwilligerswerk doen, zijn zolder opruimen of gewoon om twee uur ’s middags aan de drank.

‘In het beste geval heb je straks een opgeruimde zolder,’ is zijn motto. En: ‘En in het beste geval staan je boeken straks op kleur.’

Een paar quarantainekilo’s verder, is hij blij dat hij we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met u.

Route naar Schouwburg Venray

Openbaar vervoer: Afstand NS station Venray tot theater 3 km. Afstand busstation Venray tot theater 750 m.

Bekijk complete route naar Schouwburg Venray Venray
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws