cabaret: Klooster en van der Meulen - Tijd zat! in Schouwburg Venray op DONDERDAG 21 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Klooster en van der Meulen - Tijd zat! in Schouwburg Venray) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
21 JAN
KLOOSTER EN VAN DER MEULEN - TIJD ZAT! Schouwburg Venray, Venray
2021
 

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 11 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 21 januari 2021.

Extra informatie

‘Tijd zat!’ is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling in slechts anderhalf uur tijd, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Moet je alle kansen en mogelijkheden die het leven je biedt benutten? Zijn ze waardevol of te verwaarlozen?

In hun eerste gezamenlijke programma ‘Tijd zat’, schotelen Klooster en Van der Meulen hun publiek een (muzikale)avond voor, waarin ze elkaar vinden in hilarische scènes en herkenbare liedjes: Wat dien je te accepteren? Wat wakker je bij elkaar aan? Wanneer vecht je elkaar de tent uit? Waarin heb je elkaar nodig?

Route naar Schouwburg Venray

Openbaar vervoer: Afstand NS station Venray tot theater 3 km. Afstand busstation Venray tot theater 750 m.

Bekijk complete route naar Schouwburg Venray Venray