cabaret: Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Gods Wegen in Paradiso op DINSDAG 09 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Gods Wegen in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
09 FEB
NINA DE LA PARRA & SANNE LANDVREUGD - GODS WEGEN Grote Zaal Paradiso, Amsterdam
2021
 

Route naar Paradiso

Ov: Paradiso ligt vlak bij het Leidseplein op de Weteringschans 6-8. Vanaf stations Amsterdam centraal en Amsterdam zuid ben je het snelst bij Paradiso door metro 52 (noord/zuidlijn) te nemen en uit te stappen op station Vijzelgracht. Vanaf dit ..

Bekijk complete route naar Paradiso Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws