cabaret: Comedy Nacht: Roel C. Verburg + Edo Berger in Effenaar op ZONDAG 24 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Comedy Nacht: Roel C. Verburg + Edo Berger in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
24 JAN
COMEDY NACHT: ROEL C. VERBURG + EDO BERGER Grote zaal Effenaar, Eindhoven
2021
 
Hoofdprogramma Edo Berger Roel C. Verburg

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor zaterdag 19 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 24 januari 2021.

Voorstelling uitverkocht
Comedy Nacht: Roel C. Verburg + Edo Berger in Effenaar is uitverkocht.
Deze voorstelling was uitverkocht.
zo 24 jan
Comedy Nacht: Roel C. Verburg + Jasper Van Der Veen + 2
Effenaar, Eindhoven
€ 29,50

Route naar Effenaar

Vanaf Station NS Eindhoven: Vanaf Station NS Eindhoven neem je de uitgang ''centrum''. Eenmaal buiten loop je linksaf en zie je na ongeveer 150 meter, aan de overkant van de straat, de Effenaar liggen. Vanuit omgeving Eindhoven: Vanuit a..

Bekijk complete route naar Effenaar Eindhoven
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws